Snickra hylla & garderob

Nedan kan ni se ett urval av våra hyllor och garderober som vi har konstruerat under åren som gått.

Vi utför uppdrag i Malmö, Lund, Österlen, Simrishamn, Vellinge, Ystad, Höllviken, Trelleborg & övriga Skåne!

Välkommen till Snickeri Stark - Ditt drömsnickeri för familjen

Har du någonsin önskat en läshörna med bokhyllor som når från golv till tak? Eller kanske en garderob med inbyggd belysning som lyser upp varje plagg i dess optimala ljus? Tänk dig en kreativ platsbyggd hylla där dina barns leksaker, böcker och konstverk kan visas upp och sedan förvaringen enkelt även plockas undan. Eller kanske drömmer du om en elegant vinställning i vardagsrummet eller ett skräddarsytt skrivbord för hemmakontoret. Möjligheterna är oändliga när du låter din fantasi flöda.

Med Snickeri Stark vid din sida kan du skapa magiska utrymmen som reflekterar din personliga stil och uppfyller varje funktionellt behov. Från det första skisstadiet till det färdiga bygget, vi är här för att förverkliga dina visioner och göra ditt hem unikt och särskilt. Låt oss hjälpa dig att bygga dina drömmars utrymmen.Snickra garderob med Snickeri Stark

En garderob är mycket mer än bara förvaring. Den är en del av din inredning, en del av ditt hem, och bör spegla din stil och behov. När du ska snickra garderob med oss, kan du vara säker på att få exakt det du vill ha.

Bygga en egen unik garderob – En resa i skräddarsydd design

Att bygga en egen garderob ger dig inte bara en chans att uttrycka din personliga stil, utan också full kontroll över design och funktion. Varje hem är unikt, och med en skräddarsydd garderob kan du verkligen maximera varje centimeter av ditt utrymme.

Vi på Snickeri Stark lyssnar inte bara på dina önskemål; vi tar även med dina drömmar i beaktande och skapar en lösning som är skräddarsydd för just dig och ditt hem.

Steg för steg till din platsbyggda garderob

När du väljer att samarbeta med Snickeri Stark för att förverkliga din vision om att bygga en egen garderob, går vi igenom varje steg tillsammans. Från att noggrant ta mått till att välja det rätta materialet, ser vi till att varje detalj reflekterar din vision. Vi ser till att varje del av processen är transparent och inkluderande, så att slutresultatet inte bara blir funktionellt, utan också en perfekt spegling av din personlighet.

Med oss vid din sida kan du vara säker på att din nya garderob inte enbart uppfyller dina behov, utan också överträffar dina förväntningar.

Snickra hylla – Skräddarsydda lösningar för varje rum och behov

En hylla är mer än bara förvaring. De ger ett uttryck för vår stil, våra intressen och vår personlighet. Oavsett om du är på jakt efter en enkel bokhylla för studierummet, eller drömmer om en hylla som täcker hela väggen – med eller utan dörrar – står vi redo att förvandla dina visioner till verklighet.

Välj rätt hylla för rätt plats – En balans av funktion och estetik. Hyllor är inte enbart praktiska, de spelar också en avgörande roll i hemmets atmosfär och estetik. När du väljer en hylla bör det vara en blandning av funktion och form, anpassad efter rummets specifika behov och din personlighet. Även dörrarna, hyllplanen och övriga detaljer kommer ta del av helhetsintrycket. Till exempel, i barnrummet är säkerhet och spel en prioritet. Med våra platsbyggda hyllor kan du skapa en miljö som inte bara är säker för dina barn, utan också inspirerande och rolig på sitt helt egna sätt. Oavsett om du önskar en hylla för att visa upp dina samlingsobjekt, organisera dina böcker eller skapa en mysig läshörna, har vi expertisen och passionen att skapa den perfekta lösningen för dig.

Det enkla behöver inte vara svårt

Bygg en hylla som inte enbart visar på skönhet, men som också håller i många år framöver och ger en extra känsla. Våra tips och materialguiden hjälper dig att göra rätt val. Rätt hylla på rätt plats, sin egna fristående eller platsbyggd.

Inspireras av tidigare projekt

Fotogalleriet på vår hemsida visar några av de projekt vi har genomfört. Från platsbyggda garderober till unika hyllor, hitta inspiration för ditt nästa snickeriprojekt.

Se vårt arbete i 3D

Innan vi påbörjar bygget presenteras våra snickerier med datorbaserad 3D-teknik. Se ditt projekt komma till liv innan vi sätter igång!

För oss handlar det inte bara om att bygga. Det handlar om att skapa något som är både vackert och funktionellt, som passar in i ditt hem och ditt liv. När du bygger med oss, kan du vara säker på att vi använder de mest optimala materialen. Från trä till skruvar, varje del är av högsta kvalitet.

Det enkla behöver inte vara svårt

Vårt team består av erfarna snickare som älskar sitt jobb. Vi ser till att varje projekt blir perfekt, ner till minsta detalj. Vi utför uppdrag i Malmö, Lund, Österlen, Simrishamn, Vellinge, Ystad, Höllviken, Trelleborg & övriga Skåne!

Välkommen till Snickeri Stark!

Vanliga frågor och svar

Kostnaden varierar beroende på materialval och storlek. Men med Snickeri Stark kan du vara säker på att få bästa möjliga pris för högsta kvalitet. Vi erbjuder även konsultation för att anpassa projektet efter din budget, och strävar alltid efter att ge våra kunder ett prisvärt alternativ utan att kompromissa med kvaliteten.

Med Snickeri Stark är det enkelt. Vi börjar med att ta mått, diskutera dina behov och designönskemål. Sedan presenterar vi en 3D-skiss för godkännande innan tillverkning. Efter godkännandet börjar den noggranna tillverkningsprocessen av garderoben, där vårt erfarna team ser till att alla detaljer överensstämmer med dina förväntningar.

Med vår expertis och rådgivning får du en garderob som är skräddarsydd för ditt hem.

Planering är nyckeln. Tänk på vad du behöver förvara, välj rätt material och design som passar ditt rum. Snickeri Stark hjälper dig genom hela processen och ger dig professionell vägledning för att maximera utrymmet och skapa en garderob som är både funktionell och estetiskt tilltalande. Vi tar hänsyn till dina behov och önskemål för att säkerställa att resultatet blir precis som du vill ha det.

Skjutdörrar är ett utmärkt val för att spara utrymme och ge din garderob en modern och snygg look. Vi på Snickeri Stark har omfattande erfarenhet av att bygga garderober med skjutdörrar och kan säkerställa att varje dörr glider smidigt och tätt, vilket ger dig en garderob som är både praktisk och visuellt tilltalande. Vi tar hand om varje detalj, från måttagning till montering, för att se till att din garderob med skjutdörrar blir precis som du önskar.

Liksom med garderober, varierar kostnaden för att bygga en inbyggd bokhylla beroende på storlek och materialval. Men du kan alltid räkna med Snickeri Stark för konkurrenskraftiga priser och hög kvalitet. Vi strävar efter att erbjuda prisvärda lösningar som uppfyller dina specifika behov och önskemål, oavsett om det handlar om en elegant bokhylla för ditt bibliotek eller en praktisk hylla för ditt hemmakontor.

Det finns många alternativ för hyllplan, från klassiskt trä till stilrent glas och många andra materialval däremellan. Snickeri Stark är här för att vägleda dig och hjälpa dig att välja det bästa alternativet som passar din inredningsstil och funktionella behov. Oavsett om du föredrar en rustik trähylla eller en modern glashylla, kan vi skapa den perfekta lösningen för ditt hem.

Att skapa bokhyllor som passar dina behov och stil kräver en noggrann planering. Först och främst bör du överväga antalet böcker du behöver förvara, den önskade stilen och vilket material som bäst kompletterar din inredning.

Med Snickeri Stark vid din sida kommer vi att vägleda dig genom hela processen, från att definiera dina krav till att designa och bygga bokhyllor som är både funktionella och estetiskt tilltalande. Vi är dedikerade till att skapa skräddarsydda bokhyllor som är unika för dig och ditt hem.

Montering av en platsbyggd bokhylla kan variera beroende på design och materialval. Men med Snickeri Stark som din partner kan du vara trygg med att din bokhylla monteras på ett säkert och professionellt sätt. Vårt erfarna team tar hand om varje detalj och säkerställer att hyllan sitter fast och ser fantastisk ut i ditt hem.

Tack för att du besökte Snickeri Stark. Vi hoppas få möjligheten att hjälpa dig med ditt nästa snickeriprojekt!