background

Trapprenovering

Vi håller till i Malmö, Lund, Helsingborg, Vellinge, Ystad & övriga Skåne

Har du en sliten furutrappa eller har du helt enkelt tröttnat på din gamla 70-tals trappa. Då kanske det är dags för en trapprenovering. En trapprenovering med ny stegbeläggning i tex ek, ommålade vangstycken och kanske nya räcken, så har du en så gott som ny trappa igen.

Fräscha upp trappan

Har du en trappa hemma? Bor du i ett hus med fler än ett plan så är sannolikheten för detta väldigt stor. Att det är en trätrappa är också ett rimligt antagande och om ditt hus har några år på nacken så är det kanske dags för en liten uppfräschning av trappan?

Trä är ett mycket hållbart material, särskilt om det har rätt ytbehandling. Det innebär dock inte att det kan gå decennier utan att trappan slits. Dessutom ändrar sig modet även för trappor då och då. En solid furutrappa är guld värd, men inte nödvändigtvis estetiskt kompatibel med den inredning man vill satsa på.

Matcha trappan med resten av hemmet

Man kan renovera en trätrappa på många olika sätt, och av flera olika anledningar, och genom att låta en specialist göra jobbet försäkrar man sig inte bara om ett fint resultat, utan också om ett hållbart sådant som inte kommer att behöva göras om på flera årtionden. Man kan ta bort klädsel från klädda trappor, slipa och ytbehandla, eller måla trappan. Man kan också sätta nya räcken på den, vilket alltid ger ett fantastiskt lyft, eller klä trappstegen med nytt trä. En stabil trätrappa kan man göra nästan vad som helst med för att få den att vackert smälta in i hemmets övriga estetik.

Låt oss sköta din trapprenovering

Vi på Snickeri Stark har stor erfarenhet av trapprenovering och tycker att det är ett riktigt roligt arbeta att genomföra. Med förhållandevis små medel skapar man en helt ny atmosfär i hemmet, vilket är lika fascinerande varje gång.

Kontakta mig för att diskutera din trapprenovering!